logo

Atrin Interior

  • 20150209_153449
  • photo 4
  • photo 3
  • IMG_3354
  • image-b3c2c04bca982d361f81a52ff9635674c3d6a96cd0abd5352bfeb2f704cfb0d0-V
  • image-b856703522b76967419f87d6445c5ef650744be7109a6d650ad691e4b3644989-V
  • image-cf9a334030f933004a7ec1197b7f605bc591cfd0ea453e18f521d0e82c985289-V
  • image-e5c26a91c77b1c5e34d01d4fd14ffe5d50e580a272cd3bd7a7b1e01ebe1d3f97-V

 

When Atrin  asked us to redesign their office for them, the idea was to create a white canvas and start from scratch. all the walls were torn down so that the space could be maximized with transparency continuity and a flood of daylight to provide a better atmosphere for employees.

All the electrical systems and wiring were redesigned, the furniture custom made, and each piece of art carefully selected.

The client also had a large collection of vintage clocks, which we learnt about through extensive meetings and proposed to display the collection as a wall of clocks as the centerpiece for the office, dividing the main space. the vibrant colour and design of the clocks brings a certain aura to the space, one that immediately catches the eye of any visitor.

  • Share